Jedi

Okusno. Tradicionalno. Domače.


TRADICIONALNE JEDI:
– Jota z domačo klobaso / rebrci
– Koleraba
– Fižolova mineštra
– Krompirjevi žganci z ocvirki
– Krvavice / Pečenice z zeljem

SLADICE:
– Jabolčni zavitek
– Šefova gibanica
– Marelični / Češpljevi knedeljni
– Palačinke z orehi / čokolado / marmelado
– Sladoled
– Sadna kupa
– Banana split
– Sadni kompot

PRILOGE:
– Pražen krompir
– Zelenjavna priloga
– Ocvrti krompirjevi svaljki
– Več vrst solat

JUHE:
– Domača goveja juha
– Gobova juha z jurčki
– Zelenjavna juha
– Juha iz svinjske krače (z rižem)

GLAVNE JEDI:
– Žrebičkov zrezek v smetanovi omaki
– Goveji golaž z polento
– Puranji zrezek z jurčki
– Dunajski zrezek
– Zrezek po pariško
– Svinjski zrezek z jurčki
– Svinjski medaljoni v smetanovi omaki
– Svinjska pečenka